Cele mai bune 5 idei de afaceri la tara - nuciilui madalin

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

03 august 2020

Cele mai bune 5 idei de afaceri la tara

Nu o spunem noi, ci statisticile. Acestea sunt cele mai bune 5 idei de afaceri la tara pentru antreprenorii care vor propria lor firma de succes!

Suntem constienti ca o idee de afacere poate avea succes sau nu in functie de mai multi factori, insa noi va prezentam in acest articol cele mai bune 5 idei de afaceri la tara care au avut succes in Romania, care exista si astazi in mai multe zone ale tarii si care sunt in continuare de viitor, putand fi implementate fara frica de a esua din cauza ca nu ar fi clienti suficienti disponibili pe piata. 
 
Cresterea caprelor – vinde laptele!
Laptele de capra este renumit pentru ca este un antiinflamator natural, stimuleaza sistemul imunitar, echilibreaza tensiunea arteriala, reduce riscul de cancer la san sau de atac cerebral si in plus elimina alergiile si problemele digestive.
Acesta e motivul pentru care cresterea caprelor este una dintre cele mai bune idei de afaceri la tara. Un litru de lapte se vinde cu 3,5 lei angro si profitul pe care il poti obtine este unul frumusel. Rasa Carpatina de capre da 1,5 litri de lapte pe zi, timp de 8 luni pe an.
 
Cresterea trandafirilor
Un singur kilogram de ulei de trandafir costa 4.000 de euro. Pe o suprafata de 2.000 de metri patrati poti cultiva in jur de 1.200 de butasi de trandafiri din care poti obtine pana la 10.000 de borcane de dulceata, 5.000 de sticle de sirop sau 3.000 de sticle de otet. Estimativ, cam 220.000 de lei pe an.
 
Nu are sens sa iti mai spun ca este una dintre cele mai profitabile idei de afaceri la tara.
 
Apicultura
Una dintre cele mai cunoscute idei de afaceri la tara este apicultura. Piata de apicultura din Romania nu si-a atins inca apogeul, asa ca acum este momentul ideal sa te apuci de aceasta afacere. Lucrul cu albinele nu este atat de complicat pe cat ai crede, trebuie doar sa urmezi niste reguli stricte.
 
Ferma ecologica de gaini ouatoare
Piata oualor ecologice este pe o traiectorie ascendenta, cererea este tot mai mare. O astfel de afacere se poate pune usor pe picioare, investitia nu este foarte mare. Gainile nu pun foarte mari probleme si nu sunt foarte greu de intretinut.
 
Ouale fac parte din alimentele de baza ale omului, asa ca piata de desfacere este ca si asigurata, motiv pentru care aceasta este una dintre cele mai sigure idei de afaceri la tara.
 
Cresterea porcilor in sistem ecologic
Cresterea porcilor in sistem ecologic inseamna, mai exact, cresterea intr-un mediu inconjurator protejat prin folosirea unor tehnologii non-agresive pentru ecosistem. Cererea pentru astfel de produse este tot mai mare, in special pe piata din Europa, asa ca desfacerea ar putea sa fie chiar catre export. Poate parea complicat insa odata pusa pe roate este una dintre cele mai profitabile idei de afaceri la tara.
 
Bonus! Cresterea prepelitelor
Este de departe printre cele mai profitabile idei de afaceri la tara. Un calcul simplu ne arata ca o prepelita poate produce in 10 luni de fertilitate in jur de 300 de oua, ceea ce iti aduce tie un profit de 60 de lei. Nu ocupa loc mult si nu sunt pretentioase
Afaceri.agricultura - Home | Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Top Ad